PRAVILA PRIVATNOSTI OSOBNIH PODATAKA

Web stranica Prošeći.me (M GRAFIK STUDIO) je iznimno posvećena zaštiti Vaše privatnosti.
Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatna pitanja u vezi s korištenjem Vaših osobnih podataka .
Korištenjem ove Web stranice pristajete da se Vaši osobni podatci obrađuju u smislu boljeg
korisničkog iskustva ili korištenja naših usluga.


Podaci
Osobni podaci – svaka informacija koja se odnosi na osobu koja se može identificirati.
Obrada podataka – svaka radnja odrađena na Osobnim podacima.
Nositelj podataka – osoba čiji se osobni podaci obrađuju.


Zaštita Osobnih podataka
Vaša pravu su bitnija od obrade samih osobnih podataka. U svakom trenutku možete dobiti informacije u vezi s obradom. Zahtjev za takvo postupanje šaljete nama.

Obrada je ograničena prema svojoj svrsi. Obrada je u skladu sa svrhom zbog koje su osobni podaci prikupljeni. Prikuplja se i obrađuje minimalna količina Vaših osobnih podataka potrebnih za bilo koju svrhu. Obrada se radi u najkraćem mogućem vremenskom intervalu te se Vaše osobni podatci neće čuvati duže od same potrebe za istima. Učinit ćemo sve kako bi se osigurala točnost podataka.


Prava nositelja podataka
Pravo na informaciju podrazumijeva da u svakom trenutku imate pravo znati obrađuju li se Vaši osobni podaci; koji podaci su skupljeni, odakle se dobivaju i zašto se i od strane koga obrađuju. Pravo na pristup podrazumijeva da imate pravo da pristupite Vašim osobnim podatcima kao i dobivanje kopije Vaših skupljenih osobnih podataka. Pravo na ispravku podrazumijeva da možete zatražiti ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka. Pravo na prigovor na obradu podrazumijeva da u nekim slučajevima imate pravo na prigovor obrade Vaših osobnih podataka. Pravo na pomoć nadzornog tijela podrazumijeva da imate pravo na pomoć i pravo na druga pravna sredstva. Pravo na povlačenje suglasnosti znači da imate pravo da ograničite suglasnost na obradu osobnih podataka.