Zamislite da kod svog potencijalnog gosta, klijenta ili parnera možete probuditi realan doživljaj šetnje Vašim interijerom i to sve iz njegovog doma i samo jednim klikom miša. E pa možete! Upravo to Vam omogućuje virtualnO šetnjA.

sinonimi: virtualna tura, interaktivna šetnja (engl. virtual walk, virtual tour)

Što je virtualna šetnja?

Virtualna šetnja je naziv za marketinšku tehnologiju koju čini više uzastopnih fotografija 360° (tzv. panoramskih pozicija). Te fotografije kroz simulaciju kreiraju prikaz stvarnog prostora i omogućuju korisniku realističan prikaz interijera iz svih mogućih kuteva. Eksterijer nekretnine se lako nadograđuje dodatnim fotografijama 360° čime se stvara jedna kompaktna cjelina kod prikaza. Na taj se način korisnik, uz pomoć laptopa, tableta ili pametnog telefona, može detaljno informirati o stvarnom izgledu i stanju predmetng prostora i prije nego što zakorači u njega.

kome je namijenjena VIRTUALNA ŠETNJA?

S obzirom da se radi o interaktivnoj prezentaciji prostora koja je dostupna online u svako doba dana (doslovno 24h/7), ista ima vrlo široku primjenu i idealna je za prikaz svih vrsta objekata. Tako je, u svoje promotivne svrhe, najčešće koriste:

što dobivate VIRTUALNOM ŠETNJOM?

Želite li se i Vi istaknuti na tržištu i izdvojiti od konkurencije?

Ponosno izdvajamo...

Ugostiteljski objekti

Ranch Fortuna Steak House Rovinj

Prošećite

Poslovni objekti

Poslovni prostor Vukovarska 1

Prošećite

Privatni objekti

Stan Novigrad

Prošećite