omogućite svojim potencijalnim gostima da KROZ REALističan DOŽIVLJAJ ŠETNJE VAŠIM INTERIJEROM otkriju savršenu oazu za svoj odmor. virtualna šetnja kod korisnika neprimjetno stvara trenutni osjećaj udobnosti prostora kojim se kreće, čime ga navodi da stvarno poželi provesti svoje dragocijeno vrijeme u istom. i rezervirati svoj boravak.

sinonimi: virtualna tura, interaktivna šetnja (engl. virtual walk, virtual tour)

virtualna šetnja

neophodan alat kod iznajmljivanja nekretnina

Iznajmljivanje nekretnina, pogotovo u turističkom sektoru, svakim danom bilježi sve znatniji porast pa se na tržištu svakodnevno pojavljuje sve veća konkurencija. Ta činjenica nas neminovno tjera na razmišljanje kako se istaknuti na tržištu i izdvojiti od konkurencije. Jer realno, već skoro svaka nekretnina za najam ima savršeno retuširane slike i isječke videa samo onih djelova nekretnine kojima se svojim potencijalnim kupcima želi prezentirati u najboljem svjetlu.

Kako onda doista istaknuti vlastitu nekretninu i podići svoje poslovanje na višu razinu?

 

VIRTUALNA ŠETNJA kao moćan marketinški alat

IDEALNA PREZENTACIJA NEKRETNINE kod iznajmljivanje kuća za odmor, stanova, apartmana  i hotela

Virtualna šetnja nova je marketinška tehnologija sastavljena od više uzastopnih fotografija 360° tzv. panoramskih fotografija, koje kreiraju prikaz stvarnog prostora. Time se korisniku omogućuje realističan prikaz interijera iz svih mogućih kuteva. Eksterijer nekretnine (terasa, bazen, igralište, parking i sl.) se lako nadograđuje dodatnim fotografijama 360° čime se stvara jedna kompaktna cjelina kod prikaza. Time korisnik, uz pomoć laptopa, tableta ili pametnog telefona, dobiva detaljne informacije o stvarnom izgledu i stanju predmetng prostora i prije nego što zakorači u njega.

Online istraživanja potvrđuju da virtualna šetnja ima velik utjecaj na ukupno povećanje rezervacija noćenja

1
%
ostvareno više rezervacija
Izvor: SmartWiew Media
za razliku od slika, virtualna šetnja pruža vrlo detaljan i realističan 3D prikaz vaše nekretnine što vašim potencijalnim gostima daje dodatnu sigurnost u stvarni izgled čime se direktno pojačava povjerenje u vaše poslovanje.

ŠTO DOBIVATE virtualnOM šetnjOM

našA se virtualnA šetnjA uvelike razlikuje od google street view toura

osnovna i neosporna razlika očituje se u kvaliteti 3D platforme na kojoj je pohranjena naša virtualna šetnja te slikama visoke rezolucije trodimenzionalnog prostora
TREBATE VIŠE INFORMACIJA O TOME ŠTO JE VIRTUALNA ŠETNJA?
ILI ŽELITE INFORMATIVNU PONUDU ZA SNIMANJE?
minimalist-modern-living-room-interior-point13-virtual-tour

virtualnom šetnjom podignite vrijednostvaše nekretnine i uzdignite
se nad konkurencijom!

Kontaktirajte nas

    Unesite captcha u polje ispod

    Želite među prvima saznati kojim smo novim nekretninama prošetali?

    ZAPRATITE NAS